home

over ons

contact

Veilig rijden kan alleen wanneer u ongestoord rijdt!

Een eerste diagnose uitlezen kan al vanaf € 33,- ex BTW.

Wij testen Commonrail Injectoren met de nieuwste apparatuur en wel met de Carbon ZAPP CRU2. Ook kunnen wij u nieuwe Commonrail Injectoren leveren. Testen kan al vanaf € 22,- ex. BTW per injector.


  Openingstijden
Maandag 8:00 - 17:00
Dinsdag 8:00 - 17:00
Woensdag 8:00 - 17:00
Donderdag 8:00 - 17:00
Vrijdag 8:00 - 17:00

  Over ons

Car Diagnose is sinds 2009 actief en staat garant voor 32 jaar werkervaring.

Wij testen verstuivers, commonrail injectoren, verder doen wij diagnose aan benzine en diesel voertuigen en repareren wij dieselpompen indien mogelijk op het voertuig.Common Rail

Verreweg het grootste succes in de dieselinspuittechniek van de laatste jaren, voortgebracht en ontwikkeld uit emissiemotieven.

Sinds 1997 zijn Common Rail (CR) systemen toegepast. Bosch was de eerste die het systeem leverde aan de voertuigfabrikanten. Al snel kwam Denso met een eigen CR systeem, gevolgd door Delphi in 2001. Uiteindelijk is de 4e leverancier, Siemens, in 2002 gestart met levering van een eigen CR systeem.

Een CR systeem is opgebouwd uit een aantal componenten.
- De HogeDrukpomp (HD-pomp) levert de noodzakelijke druk.
- De rail is aangesloten op de HD-pomp, deze functioneert als accumulator.
- De verstuivers zijn aangesloten op de rail.

De druk in de rail is constant aanwezig, ook als er geen inspuiting is. Deze druk wordt optimaal aan de huidige bedrijfsomstandigheden aangepast. Dat houdt in dat de druk tussen de 27 en 160Mpa varieert.

Het eerste CR systeem van Bosch kon maximaal 135Mpa leveren, dit gold ook voor Denso. Delphi kon bij hun introductie een maximale druk leveren van 140Mpa, en Siemens 150Mpa. Inmiddels kan het Bosch systeem 160Mpa leveren.

  Persoonlijke service

Iedereen wil onbezorgd autorijden, kunnen vertrouwen op een onafhankelijk en vakkundig advies. Iedereen wil rekenen op specialisten die de veiligheid van een auto kunnen garanderen én die de grootst mogelijke zorg besteden aan hun voertuig tegen een uiterst vriendelijke prijs.

Iedereen wil service en zeker snel geholpen worden als de auto het onverwacht af laat weten.

Stap daarom eens binnen bij Car Diagnose. Onze specialisten zorgen er niet alleen voor dat uw auto betaalbaar in topconditie blijft, maar zij staan u ook graag persoonlijk te woord. Zo kunnen zij zoveel mogelijk met uw wensen rekeningen houden. Wilt u wachten op uw voertuig, wilt u snel weer verder, hebt u liever een lift naar huis of vervangend vervoer.